Tapahtumat

Tällä sivulla on tiedotteita ja uutisia ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnasta niin yhdistyksessä kuin Selkämerelläkin.

 

LÄHDE MERENSUOJELUN VESIBUSSIRETKELLE RAUMALLE! 

Erityisaiheina luonnonkalakannat ja kalastus

Retki toteutetaan maanantaina 26.9. klo 10-15. Lähtö- ja paluupaikkana on Poroholma, Poroholmantie 8, Rauma. 

Ohjelmassa asiantuntijainfoa Rauman edustan merentilasta, uutisaiheista, vesinäytteiden ottoa, videon pätkiä sekä keskustelua. Retkeilijät huolehtivat omasta eväsruokailustaan. 

Merimatka sään mukaan. Tavoitteena hyvällä kelillä on Kylmäpihlaja ja sen majakkatorni.

Liikumme West Coast Sea Servicen M/V Linnea -aluksella. (Tiedäthän, että tilausliikenteen lisäksi Kylmäpihlajaan ja Kuuskajaskariin on kesäisin säännöllinen vesibussiliikenne. Kylmäpihlajan majakan majoitus-, ravintola- ja muut matkailupalvelut ovat avoinna taas ensi kesäkuun alkupuolella.) 

Mukaan maksuttomalle retkelle mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 22.9.2016. Ilmoittautuneille vastataan, löytyikö Sinulle vielä tilaa. 

Merensuojeluretki on kokeilu, josta keräämme kehittämisajatuksia ja muuta palautetta. Ehkäpä retki järjestetään tulevinakin vuosina. Voit jo nyt ilmoittautuessasi ehdottaa tälle merensuojeluretkelle uutta napakkaa nimeä. Kirjoita se ilmoittautumisesi sähköpostiviestiin. 

Tervetuloa 

Selkämeren kansallispuiston ystäväyhdistys ry 

RAUMANMEREN VÄKEÄ -projekti

 

 

©Selkämeren kansallispuiston ystävät ry | info@selkamerenystavat.fi