Verkosto

Tällä palstalla esittelemme Selkämeren kansallispuiston ystävät ry:n yhteistoimintaverkostoa. Kansallispuistossa ja sen vaikutusalueella toimii kymmeniä yhdistyksiä ja yrityksiä, joilla kaikiilla on yhteinen tavoite säilyttää Selkämeren luontoa ja kulttuuria. Haluamme tarjota Selkämeren ystäville helpon mahdollisuuden löytää näitä toimijoita ja saada ensikäden tietoa heidän toiminnastaan ja sen tuloksista. 

Selkämeren yhteistoimintaverkostoon mukaan haluavat yhteisöt voivat lähettää meille yhteydenottopyynnön yhteystietolomakkeella niin voimme suunnitella ja toteuttaa molemmille hyödyllisen viestintäratkaisun.

 

Eri yhteistyökumppanien kanssa käytyjen neuvottelujen muistioita.

Merikarhun Kierros EU/LEADER-hankkeen taustatietoja ja muistioita:

Huittisten Koskipuiston eli Ympäristöpuiston kertomus ja lehtileikkeet 1998 täällä.

 

17.10.2013 Neuvottelumuistio SAMK pdf

17.10.2013 Neuvottelumuistio Metsähallitus pdf

25.2.2014 Esitelmä kansallispuistojen ystäväverkostoista/ Loven

25.2.2014 Rauman verkostoseminaarin työryhmien raportit

18.6.2014 Selkämeren kansallispuiston ystävät ry:n lausunto kansallispuiston HKS luonnoksesta

Kansallispuistojen Ystäväyhdistysten vuositapaaminen Yyterissä 1.-2.6.2019. Lue raportti tapaamisesta täältä.

UPM valmistelee ranta-asemakaavaa Yyterin Santojen eteläosaan. Lue Selkämeren Ystävien muistutus tuosta ongelmaisesta hankkeesta täältä.

Rauman kaupunki palkitsi itsenäisyyspäivän juhlassa vuoden 2018 kulttuuri- ja liikunnan edistämispalkinnolla Selkämeren Ystävien Rauman toimintaryhmän (palkintokirja täällä). Selkämeren kansallispuiston ystävät ry:n Raumanmeren väkeä LEADER-hankkeen jälkeen Ystävien raumalainen toimijaryhmä jatkaa toimintaansa Selkämeren kansallispuiston ja Raumanmeren hyväksi. Katso palkinnosta tarkemmin täältä.

FORTUM Oyj suunnittelee ongelmajätetuhkan pesulaitosta Porin Mäntyluotoon. Lupahakemus on vireillä. Lue Selkämeren Ystävien kannanotto asiaan täältä.

 

 

©Selkämeren kansallispuiston ystävät ry | info@selkamerenystavat.fi