Verkosto

Tällä palstalla esittelemme Selkämeren kansallispuiston ystävät ry:n yhteistoimintaverkostoa. Kansallispuistossa ja sen vaikutusalueella toimii kymmeniä yhdistyksiä ja yrityksiä, joilla kaikiilla on yhteinen tavoite säilyttää Selkämeren luontoa ja kulttuuria. Haluamme tarjota Selkämeren ystäville helpon mahdollisuuden löytää näitä toimijoita ja saada ensikäden tietoa heidän toiminnastaan ja sen tuloksista. 

Selkämeren yhteistoimintaverkostoon mukaan haluavat yhteisöt voivat lähettää meille yhteydenottopyynnön yhteystietolomakkeella niin voimme suunnitella ja toteuttaa molemmille hyödyllisen viestintäratkaisun.

 

Selkämeren kansallispuiston vaikutuspiirissä olevat yritykset ja  yhdistykset ovat meille mahdollisia kumppaneita. Se miten käytännön yhteistyö toteutetaan riippuu kummankin tavoitteista ja toimintamahdollisuuksista. Keskinäisellä viestinnällä on siinä ratkaiseva merkitys. Yhteydenotto Ystäviin on helppoa viestilokeron avulla.

Nämä yritykset ovat jäseniämme: 

  • Siikluoma Oy Rauman saariston Haapasaaressa. Lue lisää täältä.

Nämä yhdistykset ovat Selkämeren kansallispuiston ystävien kumppaneita ja yhteisöjäseniämme. Yhdessä heidän kanssaaan vaikuttamme kansallispuiston suojelun ja kehittämisen hyväksi.

  • Rauman  Seudun Luonnonystävät ry. Lue lisää täältä.
  • Satakunnan luonnonsuojelupiiri ry. Lue lisaa täältä.
  • Melamajavat ry, lue lisää yhdistyksen kotisivulta täältä ja Facebook-sivulta  täältä.

Nämä yritykset ovat tukeneet projektejamme:

  • Technip Offshore Finland Oy/TEN-projekti tuki Seliskerin laiturien kunnostusta 2015. Lue lisää täältä.
  • Kaplaaki Oy tuki Seliskerin laiturien kunnostusta 2015. Lue lisää täältä.

 

©Selkämeren kansallispuiston ystävät ry | info@selkamerenystavat.fi